Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

In diverse situaties is het niet mogelijk of noodzakelijk om een nieuwe kas te bouwen. Vaak is de bestaande locatie al ideaal maar is de kas gedateerd of aan renovatie toe. Met name tuincentra waarbij het dak en de gevels aan vervanging toe zijn, zijn een uitdaging voor ons. MG Orlik  is naast nieuwbouw van tuincentra gespecialiseerd in renovatieprojecten.
Is uw kas toe aan renovatie? Wij kunnen de complete renovatie van uw kas verzorgen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.


Beglazen

Beglazen van kassen vergt veel precisie van het personeel. Dit is een vak apart waar veel bij komt kijken. Bij ons staat de veiligeheid van ons en de opdrachtgever altijd op nummer 1. Wij zijn een ervaren team die zijn gespecialiseerd in het beglazen van verschillende typen kastypen van breedkappers tot Max-Air kassen.

Naast het demonteren en monteren van glazen kasdekken werken wij ook met kunststof stegdoppelplaten en sandwichpanelen voor een betere isolatie.

MG Orlik Kassenbouw
MG Kassenbouw is de specialist in het bouwen van alle soorten professionele kassen. Ons team van specialisten vertaalt uw wensen en doelstellingen naar een passend ontwerp. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van constructie, lichtinval en energiebeheersing.
Kantoor

Stationsweg 120-S
5807 AD Oostrum, Nederland.

Realisatie | XL Marketing © 2024. All Rights Reserved.